کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی گفت: در ماه مبارک رمضان رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها دارد.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی گفت: در ماه مبارک رمضان رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهمئی، الهام پور مقدم گفت: رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها دارد و رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با استفاده از گروه های غذایی و جایگزینی آنها، انرژی، پروتئین و ریز مغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود.
وی تصریح کرد: در ساعات روزه داری که در سال جاری حدود 16 ساعت می باشد گرسنگی می تواند در صورت عدم رعایت اصول تغذیه صحیح در وعده سحر و افطار و یا حذف یکی از وعده ها به ویژه وعده سحری موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی گفت: مطالعات متعدد نشان داده که روزه داری نقش موثری در سلامتی به خصوص بر روی سطح گلوکز خون، چربی های خون،فشار خون، کنترل وزن و بهبود بیماری های مختلف دارد.
پور مقدم افزود: در وعده افطار باید ضمن پرهیز از پرخوری از غذاهای سبک مانند فرنی، شیر برنج، انواع سوپ کم چرب ،آش کم حبوبات ، حلیم بدون روغن و نان وپنیر و سبزی استفاده شود و توصیه می شود پیش از افطار مصرف یک لیوان آب گرم، چای کم رنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل را در برنامه غذایی قرار دهید.
او بیان کرد: با توجه به اینکه کم آب شدن بدن و خشکی گلو می تواند زمینه را برای ابتلا به کووید 19 فراهم کند توصیه کرد در وعده سحر از سبزی هایی که آب بیشتری دارند مانند کاهو و همچنین خیار و گوجه فرنگی استفاده شود.
وی در پایان تاکید کرد: با رعایت تغذیه صحیح و مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین های C،E،D،A و همچنین منابع غذایی حاوی آهن و روی و سلنیوم که برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به عفونت های ویروسی بخصوص بیماری کووید 19 لازم می باشند نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی بدن در ایام روزه داری و خطر ابتلاء به این بیماری کاهش می یابد.